+4670 853 01 28


Om brandkonsulten ms ab

Vi kanske är ett litet bolag, men vår erfarenhet är enorm. Tillsammans har våra experter mer än 200 års samlad kunskap inom områdena brandskydd och säkerhet. Det är den samlade erfarenheten som sätter oss i en klass för sig.

Efter två decennier i hjärtat av Stockholm, har vi nu gjort en djärv flytt till Dalarna, närmare bestämt Sälen. Varför? Enkelt. Vi ville vara omgivna av skidåkning och natur i världsklass. Men det innebär inte att vi begränsar oss till fjällvärlden. Tvärtom, vi är redo att ta på oss uppdrag både i stad och på landsbygd. Våra experter är spridda över flera stora städer, inklusive Stockholm, Leksand, Göteborg, Malmö, Norrköping och Sotenäs – och ja, vi når även över gränsen till Oslo.

Vi tror på frihet under ansvar. Därför arbetar nästan alla våra medarbetare hemifrån. Detta arbetsätt har visat sig fungera helt utmärkt, vilket ger oss den flexibilitet och förmåga att anpassa oss till era behov.

Vi är inte bara en konsulttjänst. Vi är erfarenheten, engagemanget och passionen som går in i varje projekt vi tar på oss. Kontakta oss idag för att utforska hur vi kan använda vår överflödiga erfarenhet för att skapa ett säkrare och bättre samhälle tillsammans.Några kundomdömmen


Anders Falk
Produktionschef Tomtebodaterminalen
-Med hjälp av Henrik och Martin såg vi till att ha ordning och reda under hela ”bygget”. Och med facit i hand så lönade det sig, inte en ända olycka eller ett brandtillbud under byggtid.

Tim Andersson
Platschef Andersson & CO
Med mycket kunskap och engagemang hjälper de oss i olika säkerhetsfrågor
Henrik Saldert
Thermofisher
Under flera års tid har vi med gott resultat använt Martins positiva attityd och kompetens
ÄGAREN HAR ORDET

Som stolt ägare vet jag att våra medarbetare är hjärtat och själen i vår verksamhet.

Deras otroliga engagemang, djupa kunskap och positiva inställning är de faktorer som gör skillnaden för våra kunder. Jag är övertygad om att när våra anställda är involverade i ett projekt, blir det omedelbart säkrare och bättre.

Vårt team är vår största tillgång, och jag är tacksam för deras dedikation och insatser varje dag. Tillsammans gör vi skillnad och skapar mervärde för våra kunder.
/Martin Söderbergett urval av Referenser

Anders Falk

Kontakta oss:

info@msbrand.se

0708530128